SiteGround webhosting als mijn keuze

19 nov 2019

SiteGround voor je
webhosting

19 november 2019

Sinds ik gestart ben als zelfstandige in bijberoep, ben ik mij extra gaan specialiseren in het maken van WordPress websites van A tot Z. Tot aan Z ben ik zeker nog niet geraakt, maar ik werk stilaan mijn weg hiernaartoe. Als we even terugscrollen naar de basis van een website, de plaats waar onze website zijn bestanden en gegevens zich bevinden, dan hebben we het over webhosting. Iets waar ik vroeger niet verder over nadacht en gewoon koos voor degene waarvan de naam bekend was. Niet slim natuurlijk, want bekend wil daarom niet zeggen het beste.

Mijn keuze: SiteGround

Toen ik meer en meer ben beginnen lezen over “Wat is de beste webhosting voor een WordPress website?” stak SiteGround er met kop en schouders bovenuit. Na tal van artikels en reviews te lezen heb ik ook effectief de stap genomen om mijn website te verhuizen naar SiteGround en ik ga je kort vertellen waarom.

Aanbevolen door WordPress zelf

Als je een kijkje gaat nemen op de website van WordPress kan je zien dat SiteGround vernoemd staat bij de aanbevolen hostingbedrijven. Dit wil zeggen dat SiteGround alles heeft om ervoor te zorgen dat jouw WordPress website zo optimaal mogelijk zal werken.

Snelheid doet ertoe

SiteGround hecht veel belang aan snelheid. Naast hun snelle servers met de nieuwste technologieën, bieden ze een eigen caching plugin aan die jouw website extra optimaliseert en versnelt. Wanneer je dan ook de optie Cloudflare CDN activeert, worden bepaalde bestanden vanuit de Cloudflare servers geladen waardoor er minder werklast is voor je SiteGround server. Resultaat? Een nog snellere website!

Aandacht voor beveiliging

SiteGround zorgt ervoor dat wanneer er websites gehackt zouden worden op hun server, deze geen andere websites kunnen besmetten. Daarnaast wordt er contant gecontroleerd op veiligheidslekken en wordt je hiervan op de hoogte gebracht indien nodig. Je krijgt ook standaard een SSL-certificaat die een veilige verbinding met jouw website garandeert.

Wil je je geen zorgen meer maken over het tijdig updaten van WordPress en plugins? Dan kan je dit automatisch laten doen binnen SiteGround.

Support in overvloed

Wanneer je met een probleem zit en hier zelf niet uitkomt, kan je altijd rekenen op de support van SiteGround. Naast de tal van online guides kan je ook direct contact opnemen met het supportteam via een chatsysteem. Komen zij er niet uit? Dan maken ze voor jou een ticket aan dat binnen de 15 minuten behandeld wordt.

 

Wanneer we samen van start gaan met jouw website, raad ik je aan om je domeinnaam en webhosting aan te vragen bij SiteGround. Hiermee kan je alvast starten!

Wil je graag meer weten over WordPress? Of ben je klaar om jouw project samen met Skilla te starten?

Neem dan contact met ons op!