fbpx

SEO basic setup

Met dit pakket helpen we je graag op weg om je website te optimaliseren voor Google zoekresultaten. 

Keyword Research

We doen zoekwoordonderzoek voor de belangrijkste zoektermen die relevant zijn voor jouw website (2 pagina’s).

Zo weet je welke zoektermen potentiele bezoekers/klanten gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar jouw diensten/producten. 

Aan de hand daarvan kan je de teksten van je website hiervoor optimaliseren. We helpen je bestaande of nieuwe teksten te optimaliseren (2 pagina’s) om beter in Google te ranken.

Technische SEO

Met behulp van de Yoast SEO plugin optimaliseren we alle technische aspecten van je website voor SEO, zoals de meta tags, permalinks, en andere verwarrende termen. 

Waarom? Omdat dit het makkelijker maakt voor Google om te weten te komen waar je website en de verschillende pagina’s over gaan. 

Heb je bijvoorbeeld een pagina waarop je groene appels verkoopt, dan wil je dat er in je url (link) de woorden “groene appels” voorkomen, en ook in de titel van je pagina (eventueel ook met het woord “kopen” erbij), alsook in andere technische elementen op die pagina. Zo weet Google met grote zekerheid waar jouw webpagina over gaat. 

En hoe duidelijker het is voor Google dat jij op die pagina groene appels verkoopt, hoe groter de kans dat je hoog in de google rankings voor de zoekterm “groene appels” zal komen te staan.

Google Mijn Bedrijf

We helpen je Google Mijn Bedrijf pagina opzetten en optimaliseren. Deze pagina is voornamelijk belangrijk indien je lokale diensten aanbiedt.

Google Search Console

We zetten een Google Search Console account voor je op en leggen je uit hoe je dit kan gebruiken. Met dit account kan je zien hoeveel bezoekers je krijgt vanuit Google, welk zoektermen ze gebruiken (in beperkte mate ivm privacy). 

Er wordt ook aangegeven of er bepaalde fouten zijn op je website waardoor bezoekers pagina’s niet kunnen bezoeken, of niet alle info correct weergegeven wordt. 

Indien je reviews gebruikt op je website geeft Google hier ook aan of deze in aanmerking komen om op google zoekresultaten getoond te worden. Indien niet is dit vaak door een technisch probleem, en geven ze aan wat mogelijk het probleem is.

Wat kan je verwachten?

Je website zal geoptimaliseerd zijn om beter te scoren in de Google zoekresultaten. Voor minder competitieve of meer lokale zoektermen kan je mogelijk al op de 1e pagina van Google terechtkomen in de komende maanden. 

Maar voor meer populaire zoektermen zal je zelf moeten blijven werken aan je SEO (eventueel met onze hulp).

Heb je al een website? Dan kan je je SEO basic setup hier aanvragen. Wil je graag een website laten maken in combinatie met dit pakket? Kijk dan hier.

Wat kan je niet verwachten?

Hoge rankings op populaire zoektermen ga je hier hoogstwaarschijnlijk niet meteen mee bekomen. 

SEO is zeer competitief en voor populaire zoektermen is er vaak maanden werk nodig. Het is meestal niet genoeg om enkel je teksten en technische zaken op je website te optimaliseren. 

Om hoge ranking te behalen op populaire zoektermen is het vaak nodig om actief aan linkbuilding en content marketing te doen. Indien gewenst kunnen we je hierbij helpen of in coachen.

It runs in the family

Je investering

Je zal 3 uur lang bijgestaan worden door mijn broer, Kristof, om je website SEO proof te maken!

249,00 excl. BTW