Wat krijg je?

N

Uitleg via besloten Instagram account

N

Werkboek met video's

N

Mogelijkheid om vragen te stellen

N

Live Q&A op dag 5

N

Divi thema t.w.v. €223 voor maar €40 extra

Boost your website

Startdatum: start vandaag!

 

Yes! Mijn eerste Instagram cursus is een feit en we vliegen er meteen in. Heb je een WordPress website, ben je er één aan het bouwen of ben je van plan dit te gaan doen? Dan is deze cursus zeker iets voor jou! Ik ga je namelijk meenemen achter de schermen en een deel van mijn werkwijze prijsgeven, zodat jij kan gaan knallen met jouw website. We gaan 5 dagen samen aan de slag om van jou een mini webdesigner te maken.

Wat ga je leren?

Dag 1: zorg voor een stevige basis

We zetten een stevige basis neer voor onze website zodat hackers en bots zoveel mogelijk buiten gehouden worden. Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat onze website snel laadt, want dat verwachten onze bezoekers.

Dag 2: zakelijke e-mailadres & e-mailmarketing

Een zakelijk e-mailadres is echt een must! We gaan dit samen aanmaken en gebruiken het om je e-mailmarketing op te zetten. Zo kan je eindelijk die nieuwsbrieven versturen of een gratis e-book aanbieden.  

Dag 3: opbouw homepagina

Een mooie website is niet alles, gebruikers willen zo snel mogelijk te weten komen wat jij hun kan bieden. Er moeten dus een aantal elementen zeker aanwezig zijn op onze homepagina. Deze gaan we samen bespreken.

Dag 4: layouts bouwen

Nu we weten wat er op onze homepagina moet komen te staan moeten we deze ook nog gaan bouwen. Speciaal voor deze cursus heb ik layout samengesteld die we samen gaan leren bouwen. 

Dag 5: webshop opzetten

Misschien wil je ook een aantal producten of diensten verkopen via je website, maar weet je niet hoe. We gaan de basis van je webshop opzetten, zodat je alvast kan beginnen met verkopen.

Wat krijg je?

N

Uitleg via besloten Instagram account

N

Werkboek met video's

N

Mogelijkheid om vragen te stellen

N

Live Q&A op dag 5

N

Divi thema t.w.v. €223 voor maar €40 extra

ga knallen met je website

Wat heb je nodig?

Een WordPress website

We gaan aan de slag met jouw WordPress website. Wanneer je website via wordpress.com aangemaakt werd, heb je minstens het business abonnement nodig. Weet je dit niet zeker? Dan bekijk ik dit wel even voor jou! 

Heb je nog geen website, maar wil je toch graag meedoen met de cursus? Geen probleem, in dit artikel leg ik je uit hoe je een WordPress website opzet. 

Een pagebuilder

Bij de meeste thema’s wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een pagebuilder. Hierbij kunnen we elementen gaan toevoegen aan een pagina en direct het resultaat hiervan zien. Naargelang welk thema je gebruikt kan dit een andere pagebuilder zijn: Divi Builder, Elementor, WP Page Builder, Beaver Builder, enz.

Zelf maak ik gebruik van het Divi thema met de Divi Builder. 95% van de websites die ik maak worden met dit thema gemaakt, dus je kan er echt alle kanten mee op. 

Wil jij ook graag gebruik maken van Divi? Dan kan je ervoor kiezen om het thema mee aan te kopen bij deze cursus. Normaal betaal je €223 voor een levenslange licentie op het thema, maar via mij kan je het thema erbij krijgen voor €40.

Een Instagram account

Gedurende 5 dagen zal ik via een besloten Instagram account stories posten waarin ik je alles uitleg. Hierin zal je de dag voordat de cursus start toegelaten worden . 

Een computer

We kunnen natuurlijk geen website gaan bouwen zonder computer. Daarnaast heb je deze ook nodig voor het werkboek en de bijhorende video’s te bekijken.

Ik volgde deze week de Boost Your Website cursus bij Elien. Ik had al een bestaande website, ook via WordPress, maar aangezien ik hier geen expert in ben, liep ik al vaak vast. Toen ik deze cursus voorbij zag komen greep ik mijn kans. De syllabus zit goed in elkaar, je kan het op je eigen tempo bekijken en zo op je gemak aan je website werken. Echt knap gedaan. Ik ben heel dankbaar dat Elien altijd klaar stond om antwoord te geven op al mijn vragen. Wat een service! Super hard bedankt Elien en heel veel succes met alles!

Stéphanie

www.studiolittlej.be

Boost your website is een hele fijne cursus! Elien heeft er veel energie ingestoken om alles heel duidelijk uit te leggen. Stap voor stap neemt ze je mee in het proces doormiddel van schermvideo’s! Vooral het gedeelte ontwerpen van je website is een aanrader! Elien staat elke dag voor je klaar om met veel rust en geduld je te helpen bij je vragen. Enig basis kennis van WordPress is wel handig, maar je website moet nog niet helemaal opgebouwd zijn. Alle informatie blijft beschikbaar waardoor je op je eigenlijk tempo kan werken. Elien bedankt voor al je tips!

Annemarije

www.ohzomooi.com

De Boost Your Website cursus van Skilla is echt een aanrader. Als startende ondernemer die haar eigen website aan het opzetten is, kwam deze cursus als geroepen! Aan de hand van video’s en een uitgebreid werkboek legt Elien stap voor stap uit hoe je te werk moet gaan. Zelfs als je weinig technische achtergrond hebt, kan je deze cursus prima volgen en zelf toepassen. Daarnaast kan je altijd bij Elien terecht voor al je vragen en helpt ze je uit de nood waar nodig.

Tine

www.opgroengeluk.be

je investering

 

67,00 excl. BTW

107,00 excl. BTW