Wat krijg je?

N

Uitleg via besloten Instagram account

N

Werkboek met video's

N

Mogelijkheid om vragen te stellen

N

Live Q&A op dag 5

N

Divi thema t.w.v. €223 voor maar €40 extra

Boost your website

Startdatum: maandag 29 juni 2020

 

Yes! Mijn eerste Instagram cursus is een feit en we vliegen er meteen in. Heb je een WordPress website, ben je er één aan het bouwen of ben je van plan dit te gaan doen? Dan is deze cursus zeker iets voor jou! Ik ga je namelijk meenemen achter de schermen en een deel van mijn werkwijze prijsgeven, zodat jij kan gaan knallen met jouw website. We gaan 5 dagen samen aan de slag om van jou een mini webdesigner te maken.

Wat ga je leren?

Dag 1: zorg voor een stevige basis

We zetten een stevige basis neer voor onze website zodat hackers en bots zoveel mogelijk buiten gehouden worden. Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat onze website snel laadt, want dat verwachten onze bezoekers.

Dag 2: zakelijke e-mailadres & e-mailmarketing

Een zakelijk e-mailadres is echt een must! We gaan dit samen aanmaken en gebruiken het om je e-mailmarketing op te zetten. Zo kan je eindelijk die nieuwsbrieven versturen of een gratis e-book aanbieden.  

Dag 3: opbouw homepagina

Een mooie website is niet alles, gebruikers willen zo snel mogelijk te weten komen wat jij hun kan bieden. Er moeten dus een aantal elementen zeker aanwezig zijn op onze homepagina. Deze gaan we samen bespreken.

Dag 4: layouts bouwen

Nu we weten wat er op onze homepagina moet komen te staan moeten we deze ook nog gaan bouwen. Speciaal voor deze cursus heb ik layout samengesteld die we samen gaan leren bouwen. 

Dag 5: webshop opzetten

Misschien wil je ook een aantal producten of diensten verkopen via je website, maar weet je niet hoe. We gaan de basis van je webshop opzetten, zodat je alvast kan beginnen met verkopen.

Wat krijg je?

N

Uitleg via besloten Instagram account

N

Werkboek met video's

N

Mogelijkheid om vragen te stellen

N

Live Q&A op dag 5

N

Divi thema t.w.v. €223 voor maar €40 extra

ga knallen met je website

Wat heb je nodig?

Een WordPress website

We gaan aan de slag met jouw WordPress website. Wanneer je website via wordpress.com aangemaakt werd, heb je minstens het business abonnement nodig. Weet je dit niet zeker? Dan bekijk ik dit wel even voor jou! 

Heb je nog geen website, maar wil je toch graag meedoen met de cursus? Geen probleem, in dit artikel leg ik je uit hoe je een WordPress website opzet. 

Een pagebuilder

Bij de meeste thema’s wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een pagebuilder. Hierbij kunnen we elementen gaan toevoegen aan een pagina en direct het resultaat hiervan zien. Naargelang welk thema je gebruikt kan dit een andere pagebuilder zijn: Divi Builder, Elementor, WP Page Builder, Beaver Builder, enz.

Zelf maak ik gebruik van het Divi thema met de Divi Builder. 95% van de websites die ik maak worden met dit thema gemaakt, dus je kan er echt alle kanten mee op. 

Wil jij ook graag gebruik maken van Divi? Dan kan je ervoor kiezen om het thema mee aan te kopen bij deze cursus. Normaal betaal je €223 voor een levenslange licentie op het thema, maar via mij kan je het thema erbij krijgen voor €40.

Een Instagram account

Gedurende 5 dagen zal ik via een besloten Instagram account stories posten waarin ik je alles uitleg. Hierin zal je de dag voordat de cursus start toegelaten worden . 

Een computer

We kunnen natuurlijk geen website gaan bouwen zonder computer. Daarnaast heb je deze ook nodig voor het werkboek en de bijhorende video’s te bekijken.

lieve woorden

Stephanie

Ik volgde deze week de Boost Your Website cursus bij Elien. Ik had al een bestaande website, ook via WordPress, maar aangezien ik hier geen expert in ben, liep ik al vaak vast. Toen ik deze cursus voorbij zag komen greep ik mijn kans. De syllabus zit goed in elkaar, je kan het op je eigen tempo bekijken en zo op je gemak aan je website werken. Echt knap gedaan. Ik ben heel dankbaar dat Elien altijd klaar stond om antwoord te geven op al mijn vragen J Wat een service! Super hard bedankt Elien en heel veel succes met alles!

www.studiolittlej.be

Jessy

Via instagram kwam ik de ‘Boost your website’ cursus tegen van Skilla webdesign, en ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Elien heeft veel praktische tips en tricks gegeven om je website te bouwen via wordpress (eventueel met Divi thema), en zelf te finetunen en onderhouden. Alles wordt stap per stap uitgelegd, en overzichtelijk gedocumenteerd met video’s en e-books. En als ik ergens tegen aanliep, dan kon ik altijd direct bij Elien terecht. Dit gaf me het nodige zelfvertrouwen om mijn website een volledige make-over te geven, en vanaf nu ook verder zelf te onderhouden. Kortom, een aanrader!

www.silverwool.eu

Danique

De cursus boost your website van Elien is super waardevol! Er zit zoveel informatie in, ze legt alles goed en duidelijk uit! Het is een goede manier om echt aan je website te gaan werken met de tips van een professional!

www.daniqueried.nl

Sara

Ik heb bij Elien de Boost Your Website instagram 5-daagse gevolgd. Ik ben echt zo ontzettend blij met deze investering! Mijn website was gebouwd door iemand die de basis redelijk kende, vervolgens ging ik ermee aan de slag en liep ik geregeld vast. Elien heeft me zoveel geleerd over het bouwen van een goede site, de basiselementen en items die je niet moet vergeten. Ik ben coach dus ik vind het heel belangrijk dat het snel duidelijk is wat ik doe. Dankzij Elien is dat gelukt! Ik ben zo enorm blij met het resultaat. Elke beginner kan dit gewoon doen, gun jezelf de tijd om er iets moois van te maken, heb geduld en volg het advies van Elien nauwkeurig op. Er kan niets misgaan en als dat wel zo is dan staat Elien echt altijd voor je klaar. Wat een tijd, energie en liefde heeft ze in deze cursus gestoken! Het is duidelijk te zien. Je kunt haar alles vragen en ze geeft overal antwoord op. Ook vind ik het mooi dat ze heel eerlijk is en open in haar communicatie. Dank je Elien!

www.styleformation.nl

Ivanca

Ik heb bij Skilla webdesign de instagram cursus: Boost your website gevolgd. Dit was mijn eerste instagram cursus dus ik wist nog niet goed wat ik kon verwachten. De cursus is me erg goed bevallen. Ik heb enorm veel geleerd en ben in korte tijd klaargestoomd om zelf een professionele divi website te maken. Wat ik ook fijn vond aan de cursus is dat Elien altijd voor je klaar staat voor het beantwoorden van jouw vragen. Zelf heb ik wat meer tijd nodig om alle informatie te implementeren in mijn website en omdat de video’s/e-books voor onbeperkte tijd beschikbaar blijven is dit geen probleem. Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen. Voor het beginnen van deze cursus is wel enige basis kennis van wordpress vereist.

www.ivanca.nl

je investering

 

67,00

107,00